Έτοιμο Ψυχρό Ασφαλτόμιγμα

http://ergonate.com.gr/news/%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%88%cf%85%cf%87%cf%81%cf%8c-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b1/

Έτοιμο ψυχρό ασφαλτόμιγμα σε συσκευασία πλαστικών  δοχείων των 25 κιλών που αποθηκεύεται για χρονικό διάστημα έως και δύο ετών. Για την γρήγορη (σε 2 λεπτά) και μόνιμη αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων (λακκούβες, τομές) κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, από ένα άτομο με τον απλούστερο τεχνικό εξοπλισμό (μία σκούπα και ένα φτυάρι). Αμεση παράδοση στην κυκλοφορία.

Συνεργάζεται άψογα με παλαιά, νέα άσφαλτο ακόμα και με τσιμέντο. Χρησιμοποιείται από Υπηρεσίες Συντηρήσεων Δήμων, Νομαρχιών, ΥΠΕΧΩΔΕ αεροδρομίων, λιμένων, τεχνικών εργοληπτικών εταιρειών, ΔΕΥΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, για την επισκευή λακκουβών σε Εθνικούς, Επαρχιακούς, Αστικούς δρόμους, αεροδρόμια, γέφυρες, χώρους στάθμευσης εργοστασίων, νοσοκομείων, γήπεδα, προαύλια σχολείων κλπ.

Πλεονεκτήματα :

Δεν υπάρχει απώλεια υλικού (δίχως φύρα) και είναι ακίνδυνο στη χρήση. Έχει ταχύτατη εφαρμογή (σε 3 λεπτά) και λόγω των ιδιοτήτων του ο δρόμος δίνεται ΑΜΕΣΑ στην κυκλοφορία καθιστώντας το υλικό μοναδικό.

Εφαρμόζεται οποιαδήποτε εποχή, χωρίς να επηρεάζεται από ακραίες θερμοκρασίες (χιόνι, βροχή, παγετό, καύσωνα). Έτσι μπορούμε να αποκαθιστούμε φθορές ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, χωρίς να μένουν ακάλυπτες τομές ή λακκούβες που εγκυμονούν τους γνωστούς κινδύνους (ατυχήματα, υλικές ζημιές).

Επίσης παραμένει ελαστικό για μακρό χρονικό διάστημα μετά τη χρήση του χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Δεν παρουσιάζει ρωγμές λόγω θερμοκρασιακών μεταβολών (συστολών – διαστολών) και δεν αποκολλάται από τα ελαστικά των αυτοκινήτων ή από πεζούς.

Τεχνικό Φυλλάδιο Asphaltfix

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Asphaltfix